Haluatko olla mukana toteuttamassa kesän hauskinta seikkailua?

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry järjestää Leiriseikkailu-päiväleirejä 7—12-vuotiaille lapsille. Kesän 2024 leirit järjestetään Turussa Henrikinkirkolla kesäkuussa viikoilla 23–26.

Haemme nyt tiimiimme täysi-ikäisiä leiriohjaajia.

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, idearikkautta, vastuullisuutta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Eduksi lasketaan myös partioharrastus tai muu harrastustoiminta lasten ja nuorten parissa, sekä kasvatusalan koulutus ja työkokemus.

Kaikilta leiriohjaajilta edellytetään osallistumista leirin suunnitteluviikonloppuun keväällä 2024. Leiriohjaajilta toivotaan valmiutta työskennellä viikoilla 23-26 tiiminä leirinjohtajan kanssa. 

Lisäksi haemme 15—17-vuotiaita turkulaisia apuohjaajia kahden viikon työsopimuksilla. 

Aito kiinnostus sekä aiempi kokemus leiritoiminnasta ovat hyödyksi apuohjaajan työssä. Apuohjaaja huolehtii siitä, että lapsilla on kivaa tekemistä vapaahetkinä ja huolehtii muun leiritiimin kanssa tilojen siisteydestä, ruuanjakelusta ym. Työsopimukset tehdään joko viikoille 23 ja 24 tai 25 ja 26. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä millä leiriviikoilla olet halukas työskentelemään. Kaikki apuohjaajat osallistuvat myös keväällä 2024 suunnittelupäivään. 

Joko kiinnostuit?

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi, erityisosaamisestasi sekä miksi haluat työskennellä Leiriseikkailussa osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Otsikoi hakemuksesi työtehtävällä, johon haet.

Ohjaajien haku on auki 17.3. asti ja haastattelut toteutetaan viikoilla 12 ja 13.

Apuohjaajien haku on auki 31.3. asti ja haastattelut toteutetaan viikoilla 12–15.

Odotamme innolla hakemustasi!