Päiväleirit

Päiväleirit tarjoavat mahdollisuuden kokea leireilyn riemua ja samalla mahdollisuuden ladata akut leiripäivän jälkeen omassa sängyssä. Päiväleiriltä ei puutu vauhdikkaita leirielämyksiä: Miltä kuulostaisi norsupalloturnaus, leiriolympialaiset tai kaarnalaivan veistely? Vai kiinnostavatko kädentaidot tai leirimysteerin ratkaiseminen? Energian purkamisen jälkeen voi nauttia toisesta leirielämän luksuksesta, lepohetkestä kavereiden kanssa lautapelejä pelaillen tai lukien. Päiväleirit on tarkoitettu kaikille alakouluikäisille lapsille, jotka haluavat kokea leirielämän riemuja.

Teeman mukaisen ohjelman lisäksi jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Jokainen leiri sisältää monipuolista tekemistä sekä metsäretken lähimetsiin, joten hauskaa jokaiselle sopivaa tekemistä löytyy varmasti jokaiselta leiriviikolta. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

Kesän 2024 päiväleirit

Kesällä 2024 leirit järjestetään Henrikinkirkolla seuraavina ajankohtina:

VKO 23 ma-pe 3.6.-7.6. – Supersankariseikkailu

VKO 24 ma-pe 10.6.-14.6.  –  Aikamatka

VKO 25 ma-to 17.6.-20.6. (juhannusviikko) – Supersankariseikkailu

VKO 26 ma-pe 24.6.-28.6. – Aikamatka

Kesällä 2024 Leiriseikkailu järjestää päiväleirejä kahdella eri teemalla. Viikoilla 23 ja 25 leiriläiset pääsevät kouluttautumaan supersankareiksi ja viikoilla 24 ja 26 matkataan ajassa.

Ohjaajat ovat leiripäivinä paikalla klo 8-16, ja virallinen leiriohjelma toteutetaan klo 9-15 välillä. Leiripäivään kuuluu lämmin ateria sekä välipala.

slide 1
slide 1
Image Slide 2
Image Slide 2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow