Leirimaksu

Yhden leirin hinta on 95€, ja leirimaksu sisältää lounaan, välipalan, leiriohjelman ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen leiripäivien ajaksi. Leirimaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirimaksu on oltava maksettuna ennen leirin alkua, jotta leirille voi osallistua. Peruutusehdot löydät kohdasta Ilmoittautuminen.

 

Leiriohjelma

Kesällä 2023 Leiriseikkailun leireillä järjestetään kolmea eri ohjelmapakettia!  Ohjelmapaketit liittyvät aina tiettyyn teemaan, mutta toiminta leireillä on monipuolista ja suunniteltu niin, että jokaiselle on mielekästä tekemistä leiriviikon aikana.

 

Ohjelmapaketit kesällä 2023:

Seikkailu maailman ympäri

Seikkailu maailman ympäri vie leiriläiset nimensä mukaan maailmanympärimatkalle tutustuen kiinnostaviin kohteisiin. Matkan aikana päästään käymään niin Keski-Euroopan nähtävyyksissä kuin tutustumaan kaukaisempiin kohteisiin kuten Etelä-Amerikan sademetsiin.

Eräilyseikkailu 

Eräilyseikkailussa leiriläiset pääsevät osaksi jännittävää aarteenmetsästystä, kun he etsivät hajamielisen tutkimusmatkailijan kadonnutta jalokivikorua.

Agenttiseikkailu

Agenttiseikkailussa leiriläiset pääsevät ratkaisemaan jännittävää mysteeriä kehittäen samalla omia agenttitaitojaan.

 

Hirvensalon leirit (Syvälahden monitoimitalo):

VKO 23 ma-pe 5.6.-9.6. Agenttiseikkailu

VKO 24 ma-pe 12.6.-16.6. Seikkailu maailman ympäri

VKO 25 ma-to 19.6.-22.6. (juhannusviikko) Eräilyseikkailu

VKO 30 ma-pe 24.7.-28.7. Seikkailu maailman ympäri

 

Luolavuoren leirit (Henrikin seurakuntatalo): 

VKO 23 ma-pe 5.6.-9.6. Seikkailu maailman ympäri

VKO 24 ma-pe 12.6.-16.6. Agenttiseikkailu

VKO 25 ma-to 19.6.-22.6. (juhannusviikko) Eräilyseikkailu

VKO 30 ma-pe 24.7.-28.7. Seikkailu maailman ympäri

VKO 31 ma-pe 31.7.-4.8. Agenttiseikkailu

 

Teeman mukaisen ohjelman lisäksi jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Jokainen leiri sisältää monipuolista tekemistä sekä metsäretken lähimetsiin, joten hauskaa jokaiselle sopivaa tekemistä löytyy varmasti jokaiselta leiriviikolta. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

Ohjaajat ovat leiripäivinä paikalla klo 8-16, ja virallinen leiriohjelma toteutetaan klo 9-15 välillä.

 

Turvallisuus

Päiväleireillä  ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaavat koulutetut täysi-ikäiset ohjaajat. Päiväleireille on nimetty ensiapuvastaava ja ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt leiriläisten terveydentilaan liittyvät seikat otetaan huomioon leiripäivän kulussa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt erikoisruokavaliot otetaan myös huomioon ja leiripäivän aikana syödään lounas ja välipala yhdessä leiriläisten ja ohjaajien kanssa.