Leirimaksu

Kesän 2024 leirimaksu on 95 euroa. Turun Sanomien kestotilaajille leirimaksu on 85 euroa. Leirimaksu sisältää lounaan, välipalan, leiriohjelman ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen leiripäivien ajaksi. Leirimaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirimaksu on oltava maksettuna ennen leirin alkua, jotta leirille voi osallistua. Peruutusehdot löydät kohdasta Ilmoittautuminen.

 

Leiriohjelma

Kesällä 2024 Leiriseikkailu järjestää päiväleirejä kahdella eri teemalla: Supersankariseikkailu ja Aikamatka. Viikoilla 23 ja 25 leiriläiset pääsevät kouluttautumaan supersankareiksi. Viikoilla 24 ja 26 leiriläiset lähtevät aikamatkalle.

Jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Jokainen leiri sisältää monipuolista tekemistä sekä metsäretken lähimetsiin, joten hauskaa jokaiselle sopivaa tekemistä löytyy varmasti jokaiselta leiriviikolta. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

Ohjaajat ovat leiripäivinä paikalla klo 8-16, ja virallinen leiriohjelma toteutetaan klo 9-15 välillä.

 

Turvallisuus

Päiväleireillä  ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaavat koulutetut täysi-ikäiset ohjaajat. Päiväleireille on nimetty ensiapuvastaava ja ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt leiriläisten terveydentilaan liittyvät seikat otetaan huomioon leiripäivän kulussa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt erikoisruokavaliot otetaan myös huomioon ja leiripäivän aikana syödään lounas ja välipala yhdessä leiriläisten ja ohjaajien kanssa.