Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Leirimaksu

Leirimaksu on 90€ viiden päivän leireillä sekä juhannusviikon neljän päivän leireillä 80€. Leirimaksu sisältää lounaan, välipalan, leiriohjelman ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen. Leirimaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Leirimaksu on oltava maksettuna ennen leirin alkua, jotta leirille voi osallistua. Peruutusehdot löydät kohdasta Ilmoittautuminen.

 

Leiriohjelma

Leiripäivät on jaettu teemoittain, joten jokainen päivä on uusi seikkailu. Teemoja voivat olla esimerkiksi majan rakennus ja luonnontuntemus, kädentaidot ja leiriolympialaiset. Teeman mukaisen ohjelman lisäksi jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

Ohjaajat ovat leiripäivinä paikalla klo 8-16, ja virallinen leiriohjelma toteutetaan klo 9-15 välillä.

 

Turvallisuus

Päiväleireillä  ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaavat koulutetut täysi-ikäiset ohjaajat. Päiväleireille on nimetty ensiapuvastaava ja ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt leiriläisten terveydentilaan liittyvät seikat otetaan huomioon leiripäivän kulussa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt erikoisruokavaliot otetaan myös huomioon ja leiripäivän aikana syödään lounas ja välipala yhdessä leiriläisten ja ohjaajien kanssa.