Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän 2021 leireille on päättynyt!

 

 

 

HIRVENSALON LEIRIT:

- Hirvensalo 1 (7.-11.6.)

- Hirvensalo 2 (14.-18.6.)

- Hirvensalo 3 (21.-24.6., juhannusviikko = 4 päivää)

- Hirvensalo 4 (28.6.-2.7.)

- Hirvensalo 5 (2.-6.8.)

 

 

VASARAMÄEN LEIRIT:

- Vasaramäki 1 (7.-11.6.)

- Vasaramäki 2 (14.-18.6.)

- Vasaramäki 3 (21.-24.6., juhannusviikko = 4 päivää)

- Vasaramäki 4 (28.6.-2.7.)

- Vasaramäki 5 (2.-6.8.)

   

 

Lomakkeen voi täyttää lapsen huoltaja tai joku muu huoltajan valtuutuksella. Ilmoittautumislomakkeen täyttämiseksi huoltajalla tulee olla sähköpostiosoite. Kun leiri on täynnä,  voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumistietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Kun olet lähettänyt ilmoittautumisen, sinulle lähetetään sähköpostissa vahvistusviesti ilmoittautumisestasi. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoite on oikein, jotta vahvistusviesti, lasku ja leirikirje löytävät perille. Leirikirjeet lähetetään lähempänä leirien ajankohtaa, viimeistään viikko ennen leirin alkua. Otathan huomioon, että leirikirjettä ei lähetetä ennen kuin leirimaksu on maksettu.

 

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa, niin otathan meihin yhteyttä täällä.

 

 

Leiriläiset maalaavat telttavaakunaaLeiriläiset maalaavat telttavaakunaa

Leiripaikan peruuttaminen

Peruutus tehdään aina sähköpostitse osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista leirimaksua ei palauteta lukuunottamatta sairastapauksia, jolloin lääkärintodistus tulee toimittaa Partiotoimistoon (Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku – lukollinen postilaatikko löytyy myös kadun varresta) viimeistään 15.8.2021. Leirimaksun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi!