Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Turvallisuus leireillä

Leirillä ohjaajat ja ammattitaitoinen keittiöhenkilökunta huolehtivat lasten hyvinvoinnista sekä leirillä viihtymisestä koko leirin ajan. Kaikki työntekijät perehdytetään tehtäviinsä ennen leirin alkua. Suurin osa leiriohjaajista on partiolaisia, joilla on vankka leiritausta ja kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Leiriläisten terveystiedot ja muut erityistään huomiota vaativat asiat kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Näin voimme ottaa huomioon leirillä oloon vaikuttavat henkilökohtaiset tarpeet, sairaudet, vammat, allergiat ja erityisruokavaliot.

 

Lääkkeet ja ensiapu

Leirillä on mahdollisuus säilyttää lääkkeitä sisätiloissa ja kaikki lääkkeet ovat ensisijaisesti leiriohjaajien hallussa ellei muuta sovita. Lääkkeistä ja ensiapua vaativista tilanteista vastaa leirien ensiapuvastaava, joka huolehtii esimerkiksi siitä, että lääkkeet otetaan ajallaan.

 

 Yöpäivystäjä

Leirillä toimii öisin yöpäivystäjä, joka valvoo lasten nukkumista sekä auttaa tarvittaessa ongelmatilanteissa. Päivisin kaikki leiriohjaajat sekä keittiöhenkilökunta ovat leiriläisen apuna, jotta leirielämä sujuisi mahdollisimman hyvin. Leiriohjaajien ja keittiöhenkilökunnan tärkeimpänä tavoitteena on, että kaikki leiriläiset tuntevat olonsa turvalliseksi ja kokevat viikon aikana hienoja leirielämyksiä.

 

Uiminen ja melonta

Leirin aikana pääsee saunaan ja uimaan vähintään kerran. Mikäli säät ovat hyvät, voidaan uimaan mennä vaikka joka päivä. Rannalle ei koskaan mennä ilman leiriohjaajia, vaan mukana on aina riittävä määrä täysi-ikäisiä leiriohjaajia lasten määrän mukaan suhteutettuna. Lasten tiedot uimataidosta kerätään ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voidaan pitää huoli siitä, että esimerkiksi melonnan yhteydessä uimataidoton lapsi pääsee melomaan yhdessä leiriohjaajan kanssa. 

 

"Kiitos ohjaajille. Olivat tosi kivoja ja auttavaisia."

Leiriläisten ja vanhempien palautteista kesältä 2015