Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Majoitus ja ruokailut

Leirillä majoitutaan harjateltoissa. Teltoissa on puiset telttapohjat ja maavaatteet ja ne pitävät oikein pystytettynä tuulen ja sateen loitolla. Tarvittaessa teltan päälle laitetaan sadesuoja. Telttoihin majoitutaan 4-5 ryhmissä ja toiveena telttakaverista voi esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Leirillä syödään aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala keittiörakennuksessa. Ruuat valmistaa ammattitaitoinen leirikokki. Erityisruokavaliot voidaan toteuttaa, mikäli niistä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Leiriohjelma

Ohjelma on monipuolista: seikkailemme luonnossa, uimme, saunomme, pelaamme pihapelejä, melomme, istumme iltanuotiolla, vietämme aikaa laulaen ja leikkien uusien, kivojen kavereiden kanssa, ja paljon muuta!  Kaikki ohjelma suunnitellaan ja valmistellaan huolellisesti etukäteen. Myös leiriläisten toiveita kuunnellaan ja leirillä on varattu myös aikaa leiriläisten omaan puuhailuun, esimerkiksi pihapeleihin tai vaikka sarjakuvien lukemiseen.

 

Ohjaajat

Leirin ohjelmaa toteuttavat tehtäviinsä perehdytetyt leiriohjaajat. Leiriohjaajista monet ovat nuorisotyön tulevia ammattilaisia: opettajiksi ja nuoriso-ohjaajiksi opiskelevia sekä partiolaisia, joilla on runsaasti kokemusta leirien järjestämisestä ja lasten ja nuorten parissa toimimisesta.

Esimerkki leiripäivästä:

08.00 Herätys

08.30 Aamupala

09.30 Lipunnosto

10.00 Toimintapisteet

12.00  Lounas

14.00 Toimintapisteet

17.00 Päivällinen

18.00 Iltanuotio

20.00 Iltapala

21.00 Iltatoimet ja nukkumaan

 

"Leirillä oli tosi kivaa. Kiitos!"

Leiriläisten palautteista kesältä 2016