Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hae kesätöihin päiväleirille!

Haluatko olla mukana toteuttamassa kesän hauskinta seikkailua? Kyllä, nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus!

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry järjestää Leiriseikkailu-leirejä 7—11-vuotiaille lapsille kahdessa eri leiripaikassa yhtäaikaisesti. Kesän 2019 leirit ovat päiväleirejä ja ne järjestetään Turussa joukkoliikenneyhteyksien varrella seuraavasti:

 

Leiriseikkailuviikko 1: ma-pe 3.-7.6.2019

Leiriseikkailuviikko 2: ma-pe 10.-14.6.2019

Leiriseikkailuviikko 3: ma-to 17.-20.6.2019 (juhannusviikko)

Leiriseikkailuviikko 4: ma-pe 24.-28.6.2019

Leiriseikkailuviikko 5: ma-pe 29.7.-2.8.2019

Leiriseikkailuviikko 6: ma-pe 5.-10.8.2019

 

Haemme nyt tiimimme toista leiritoiminnanjohtajaa

Leiritoiminnanjohtajana vastaat toisen päiväleiripaikan arjen sujuvuudesta, ohjaat ja autat muita leiriohjaajia ja apuohjaajia työssään ja kommunikoit leiriläisten vanhempien kanssa leirin aikana. Toimit myös itse leiriohjaajan tehtävissä ja leirin ensiapuvastaavana. Ennen leirejä osallistut suunitteluviikonloppuun  6.-7.4.2019 ja toukokuun viimeisellä viikolla leirihankintoihin.

 

Haemme tiimimme myös täysi-ikäisiä leiriohjaajia

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, idearikkautta, vastuullisuutta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Eduksi lasketaan myös partioharrastus tai muu harrastustoiminta lasten ja nuorten parissa, kasvatusalan koulutus ja työkokemus sekä erityistaidot: ensiapu, esiintymiskyky, valokuvaus, kitaransoittotaito tms. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lasten kanssa ja nauttia samalla kesästä ulkona ja luonnossa, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja leirien ohjelmaan yhdessä mukavien työkaverien kanssa sekä kilpailukykyisen palkan. Kaikilta leiriohjaajilta edellytetään osallistumista leirin suunnitteluun, suunnitteluviikonloppuun (6.-7.4.2019). Leiriohjaajilta toivotaan valmiutta työskennellä sekä kesä- että elokuussa  tiiminä leiritoiminnanjohtajan kanssa.

 

Tämän lisäksi haemme 1517-vuotiaita turkulaisia apuohjaajia kahden viikon työsopimuksella

Aito kiinnostus sekä aiempi kokemus leiritoiminnasta ovat hyödyksi apuohjaajan työssä. Apuohjaaja huolehtii siitä, että lapsilla on kivaa tekemistä vapaahetkinä ja huolehtii muun leiritiimin kanssa tilojen siisteydestä, ruuan jakelusta ym. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä millä leiriviikoilla olet kiinnostunut työskentelemään. Palkkaus tapahtuu Turun kaupungin myöntämän kesätyösetelin voimin. Apuohjaajat osallistuvat 7.4.2019 suunnittelupäivään.

 

Lisätietoja leirityöstä saat sähköpostitse info@leiriseikkailu.fi.

 

Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi, erityisosaamisestasi sekä miksi haluat leiritoiminnanjohtajaksi, leiriohjaajaksi tai apuohjaajaksi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 28.2.2019 mennessä osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Työhaastattelut järjestää Leirinjohtaja Noora Happonen seuraavasti: vko 11 leiritoiminnanjohtajat ja leiriohjaajat sekä vko 12 apuohjaajat.