Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vuoden 2020 ohjaajahaku on päättynyt. Haastattelukutsut on lähetetty ja valituille ilmoitetaan maaliskuun lopulla.

 

Hae kesätöihin päiväleirille!

Haluatko olla mukana toteuttamassa kesän hauskinta seikkailua? Kyllä, nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus! Ohjaajarekry on auki helmikuun 2020 ajan.

Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry järjestää Leiriseikkailu-leirejä 7—11-vuotiaille lapsille kahdessa eri leiripaikassa yhtäaikaisesti. Kesän 2020 leirit ovat päiväleirejä ja ne järjestetään Turussa joukkoliikenneyhteyksien varrella seuraavasti:

 

Leiriseikkailuviikko 1: ma-pe 1.-5.6.2020

Leiriseikkailuviikko 2: ma-pe 8.-12.6.2020

Leiriseikkailuviikko 3: ma-to 15.-18.6.2020 (juhannusviikko)

Leiriseikkailuviikko 4: ma-pe 22.-26.6.2020

Leiriseikkailuviikko 5: ma-pe 3.8.-7.8.2020

 

 

Haemme tiimimme täysi-ikäisiä leiriohjaajia

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, idearikkautta, vastuullisuutta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Eduksi lasketaan myös partioharrastus tai muu harrastustoiminta lasten ja nuorten parissa, kasvatusalan koulutus ja työkokemus sekä erityistaidot: ensiapu, esiintymiskyky, valokuvaus, kitaransoittotaito tms. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lasten kanssa ja nauttia samalla kesästä ulkona ja luonnossa, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja leirien ohjelmaan yhdessä mukavien työkaverien kanssa sekä kilpailukykyisen palkan. Kaikilta leiriohjaajilta edellytetään osallistumista leirin suunnitteluun suunnitteluviikonlopussa (24.-26.4.2019). Leiriohjaajilta toivotaan valmiutta työskennellä sekä kesä- että elokuussa  tiiminä leiritoiminnanjohtajan kanssa.

 

Tämän lisäksi haemme 1517-vuotiaita turkulaisia apuohjaajia kahden viikon työsopimuksella

Aito kiinnostus sekä aiempi kokemus leiritoiminnasta ovat hyödyksi apuohjaajan työssä. Apuohjaaja huolehtii siitä, että lapsilla on kivaa tekemistä vapaahetkinä ja huolehtii muun leiritiimin kanssa tilojen siisteydestä, ruuan jakelusta ym. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä millä leiriviikoilla olet kiinnostunut työskentelemään. Palkkaus tapahtuu Turun kaupungin myöntämän kesätyösetelin voimin. Apuohjaajat osallistuvat 26.4.2019 suunnittelupäivään.

 

Lisätietoja leirityöstä saat sähköpostitse info@leiriseikkailu.fi.

 

Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi, erityisosaamisestasi sekä miksi haluat leiritoiminnanjohtajaksi, leiriohjaajaksi tai apuohjaajaksi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 28.2.2019 mennessä osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Työhaastattelut järjestää Leirinjohtajat Noora Kankare ja Pinja Rastas seuraavasti: vko 11 leiriohjaajat sekä vko 12 apuohjaajat.