Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hae kesätöihin päiväleirille!

Haluatko olla mukana toteuttamassa kesän hauskinta seikkailua? Kyllä, nyt sinulla on siihen loistava mahdollisuus!

 Turun Partiolaiset – Scouterna i Åbo ry järjestää Leiriseikkailu-leirejä 7—12-vuotiaille lapsille. Kesän 2018 leirit ovat päiväleirejä ja ne järjestetään Turussa joukkoliikenneyhteyksien varrella seuraavasti:

 

Leiriseikkailu 1 ja 2: ma-pe 4.-8.6.2018

Leiriseikkailu 3 ja 4: ma-pe 11.-15.6.2018

Leiriseikkailu 5 ja 6: ma-to 18.-21.6.2018 (juhannusviikko)

Leiriseikkailu 7 ja 8: ma-pe 25.-29.6.2018

Leiriseikkailu 9 ja 10: ma-pe 30.7.-3.8.2017

Leiriseikkailu 10 ja 11: ma-pe 6.-11.8.2017

 

Haemme nyt tiimimme toista leirinjohtajaa

Leirinjohtajana vastaat toisen päiväleiripaikan arjen sujuvuudesta, ohjaat ja autat muita leiriohjaajia ja apuohjaajia työssään ja kommunikoit leiriläisten vanhempien kanssa. Toimit myös itse leiriohjaajan tehtävissä. Ennen leiriä toimit toisen leirinjohtajana kanssa tiiminä vastaten suunnittelusta, leirien ilmoittautumisesta, laskutuksesta ja markkinoinnista. Työaika ennen leirien alkua (maaliskuu-toukokuu) on sovittavissa joustavasti toisen leirinjohtajan kanssa. Lisätietoja leirinjohtajan työstä saat sähköpostitse info@leiriseikkailu.fi.

 

Haemme tiimimme myös täysi-ikäisiä leiriohjaajia

Toivomme sinulta oma-aloitteellisuutta, idearikkautta, vastuullisuutta sekä reipasta ja hyväntuulista asennetta. Eduksi lasketaan myös partioharrastus tai muu harrastustoiminta lasten ja nuorten parissa, kasvatusalan koulutus ja työkokemus sekä erityistaidot: ensiapu, esiintymiskyky, valokuvaus, kitaransoittotaito tms. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä lasten kanssa ja nauttia samalla kesästä ulkona ja luonnossa, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja leirien ohjelmaan yhdessä mukavien työkaverien kanssa sekä kilpailukykyisen palkan. Kaikilta leiriohjaajilta edellytetään osallistumista leirin suunnitteluun, suunnitteluviikonloppuun (6.-8.4.2018) sekä raksailtaan viikolla 22. Leiriohjaajilta toivotaan valmiutta työskennellä sekä kesä- että elokuussa.

 

Tämän lisäksi haemme 1517-vuotiaita apuohjaajia kahden viikon työsopimuksella

Aito kiinnostus sekä aiempi kokemus leiritoiminnasta ovat hyödyksi apuohjaajan työssä. Apuohjaaja osallistuu myös leirin ennakkovalmisteluihin sekä suunnitteluviikonloppuun. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä millä leireillä olet kiinnostunut työskentelemään.

 

Lähetä meille ansioluettelosi ja vapaamuotoinen työhakemus, jossa kerrot itsestäsi, vahvuuksistasi, erityisosaamisestasi sekä miksi haluat leirinjohtajaksi, leiriohjaajaksi tai apuohjaajaksi. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse 2.3.2018 mennessä osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi.