Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän 2019 leireille alkaa helmikuussa! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kauttaa, linkit avautuvat tällä sivulla 4.2.2019. Lomakkeen voi täyttää lapsen huoltaja tai joku muu huoltajan valtuutuksella. Ilmoittautumislomakkeen täyttämiseksi huoltajalla tulee olla sähköpostiosoite. Ilmoittautuminen kesäkuun leireille päättyy 15.5. ja elokuun leireille 15.7., tämän jälkeen voit kysellä vapaita paikkoja sähköpostitse. Kun leiri on täynnä,  voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumistietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Kun olet lähettänyt ilmoittautumisen, sinulle lähetetään sähköpostissa vahvistusviesti ilmoittautumisestasi. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoite on oikein, jotta vahvistusviesti, lasku ja leirikirje löytävät perille. Tähän sähköpostiosoitteeseen lähetetään lasku leiristä muutaman viikon kuluessa ilmoittautumisesta, kuitenkin aikaisintaan maaliskuussa. Leirikirje lähetetään vähintään kaksi viikkoa ennen leirin alkua samaan sähköpostiosoitteeseen. Otathan huomioon, että leirikirjettä ei lähetetä ennen kuin leirimaksu on maksettu.

 

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa, niin otathan meihin yhteyttä täällä.

 

 

Leiriläiset maalaavat telttavaakunaaLeiriläiset maalaavat telttavaakunaa

 

Leiripaikan peruuttaminen

Peruutus tehdään aina sähköpostitse osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jolloin leirimaksu palautetaan. Leirimaksu palautetaan aina sairastapauksissa, jolloin lääkärintodistus tulee toimittaa Partiotoimistoon (Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku – lukollinen postilaatikko löytyy myös kadun varresta) kuukauden kuluessa leirin päättymisestä. Leirimaksun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi!