Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kesän 2019 leireille alkaa 12.3. klo 12.00! Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta.

 

ILMOITTAUTUMINEN VÄHÄ-HEIKKILÄN LEIREILLE

 

ILMOITTUTUMINEN TERÄSRAUTELAN LEIREILLE

 

Lomakkeen voi täyttää lapsen huoltaja tai joku muu huoltajan valtuutuksella. Ilmoittautumislomakkeen täyttämiseksi huoltajalla tulee olla sähköpostiosoite. Ilmoittautuminen kesäkuun leireille päättyy 30.4. ja elokuun leireille 30.5., tämän jälkeen voit kysellä vapaita paikkoja sähköpostitse. Kun leiri on täynnä,  voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumistietoja käsitellään luottamuksellisesti.

 

Kun olet lähettänyt ilmoittautumisen, sinulle lähetetään sähköpostissa vahvistusviesti ilmoittautumisestasi. Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoite on oikein, jotta vahvistusviesti, lasku ja leirikirje löytävät perille. Leirikirjeet lähetetään ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Otathan huomioon, että leirikirjettä ei lähetetä ennen kuin leirimaksu on maksettu.

 

Mikäli tarvitset apua ilmoittautumisessa, niin otathan meihin yhteyttä täällä.

 

 

Leiriläiset maalaavat telttavaakunaaLeiriläiset maalaavat telttavaakunaa

Leiripaikan peruuttaminen

Peruutus tehdään aina sähköpostitse osoitteeseen info@leiriseikkailu.fi. Peruutus tulee tehdä viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua, jolloin leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Tätä myöhemmin tehdyistä peruutuksista leirimaksua ei palauteta lukuunottamatta sairastapauksia, jolloin lääkärintodistus tulee toimittaa Partiotoimistoon (Läntinen Pitkäkatu 13, 20100 Turku – lukollinen postilaatikko löytyy myös kadun varresta) viimeistään 15.8.2019. Leirimaksun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi!