Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Päiväleirit

Päiväleirit tarjoavat mahdollisuuden kokea leireilyn riemua ja samalla mahdollisuuden ladata akut leiripäivän jälkeen omassa sängyssä. Päiväleiriltä ei puutu vauhdikkaita leirielämyksiä: Miltä kuulostaisi tasapainoilu slacklinella, leiriolympialaiset tai sprinttisuunnistus? Vai kiinnostavatko kädentaidot tai leirimysteerin ratkaiseminen? Energian purkamisen jälkeen voi nauttia toisesta leirielämän luksuksesta, lepohetkestä riippumatossa tai teltan varjossa. Päiväleirit on tarkoitettu kaikille 713-vuotiaille lapsille, jotka haluavat kokea leirielämän riemuja vielä ennen kuin kesäloma päättyy.

 

Kesän 2017 päiväleirit:

Kesällä 2017 päiväleirejä järjestettiin sekä Moisiossa että Hirvensalossa. Kiitos kivoista leireistä ja tervetuloa mukaan kesällä 2018!

 

Leirimaksu

Leirimaksu on 90 €. Leirimaksu sisältää lounaan, välipalan, leiriohjelman ja toissijaisen tapaturmavakuutuksen.

 

Leiriohjelma

Leiripäivät on jaettu teemoittain, joten jokainen päivä on uusi seikkailu. Teemoja voivat olla esimerkiksi majan rakennus ja luonnontuntemus, kädentaidot ja leiriolympialaiset. Teeman mukaisen ohjelman lisäksi jokaiseen päivään mahtuu pelejä ja leikkejä sekä vapaa-aikaa leirialueen ympäristössä. Leiripäivän aikana ollaan mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman paljon ulkona ja nautitaan kesäisestä ilmasta. Huonon sään sattuessa on mahdollisuus myös olla sisätiloissa. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas ja välipala.

 

Turvallisuus

Päiväleireillä  ohjelmasta ja turvallisuudesta vastaavat koulutetut täysi-ikäiset ohjaajat. Päiväleireille on nimetty ensiapuvastaava ja ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt leiriläisten terveydentilaan liittyvät seikat otetaan huomioon leiripäivän kulussa. Ilmoittautumisen yhteydessä kerätyt erikoisruokavaliot otetaan myös huomioon ja leiripäivän aikana syödään lounas yhdessä leiriläisten ja ohjaajien kanssa.